pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pivovar Holba pořádá letní výlety napříč Jeseníky. Tentokrát se můžete vydat k Rešovským vodopádům

PR článek

Pivovar Holba představil na letní sezónu sérii videí Z pramenů Jeseníků, kterými provází rodák z Jeseníků Miroslav Krobot. Protože je pramenitá horská voda základem kvality piva Holba, vezme vás Krobot k jednotlivým pramenům napříč jesenickým pohořím.

U šestidílného videoseriálu to ale nekončí. Pivovar Holba zároveň organizuje cyklus výletů. „Kromě seriálu videí jsme pro vás připravili i cyklus výletů k pramenům. Můžete se k nim vydat v uvedených termínech spolu s námi – a užít si tak program a občerstvení, které pro vás chystáme. Nebo kdykoli jindy se svými blízkými," říkají organizátoři z pivovaru Holba.

Aktuálně se můžete s Holbou vydat již 14. července k Rešovským vodopádům. Skalnaté údolí s kaskádami a největšími vodopády v Nízkém Jeseníku patří mezi jeden z nejvyhledávanějších cílů turistů. Údolím vás provede trasa složená z dřevěných mostků, schodů a lávek s vyhlídkami, které vám nabídnou jedinečný pohled na nejkrásnější místa. Velkou výhodou je celoroční přístup v vodopádům. Máte tak možnost pozorovat proměnlivé chování přírody v každém ročním období.

Dalším cílem výletu pak bude Keprník (4. srpna), Rejvíz (25. sprna) a Vřesová studánka (15. září). Více o výletech se dozvíte zde.

Autoři | Foto By Danuše Kotrlová [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Štítky Holba, výlety, Miroslav Krobot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.