sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Holba opět vyrazí s lidmi v rámci seriálu Z pramenů Jeseníků na výlet, v sobotu se půjde na Keprník

PR článek

Už počtvrté můžou lidé vyrazit na společný výlet s průvodci a s lidmi z Pivovaru Holba v rámci seriálu Z Pramenů Jeseníků, jehož hlavní tváří je herec a režisér Miroslav Krobot, který pochazí z Hanušovic.

Šestidílný seriál Z pramenů Jeseniků mapuje prameny jeseníků, jejichž voda je základem piva z Pivovaru Holba. Všechny díly najdete pod tímto odkazem.

„Kromě seriálu videí jsme pro vás připravili i cyklus výletů k pramenům. Můžete se k nim vydat v uvedených termínech spolu s námi – a užít si tak program a občerstvení, které pro vás chystáme. Nebo kdykoli jindy se svými blízkými," říkají organizátoři z pivovaru Holba. 

Na výlet se vyráží tuto sobotu 4. srpna. „Výlet na Keprník začneme na Ramzové. Na Černavu se lze dostat lanovkou či pěšky a následně pokračovat po hřebeni až k Chatě Jiřího na Šeráku. Holba, kterou tu čepují nám možná přijde k duhu protože za sebou už nějaký výšlap budeme mít a ještě nás čeká stoupání na Keprník. Ten je doslova vrcholem výletu! Nabídne vám krásné kruhové výhledy kdy za dobrého počasí jsou vidět třeba i Krkonoše a Ještěd ale také Malá Fatra a Vysoké Tatry," popisují organizátoři akce.

V rámci tohoto výletu čeká lidi velké překvapení – na pochodu na Keprník bude od šestnácté hodiny hrát šumperská kapela O5 a Radeček, a to v Ramzové.

Na výlet s Pivovarem Holba se můžete vydat ještě  v rámci dílů, které turisty zavedou na Rejvíz (25. sprna) a Vřesovou Studánku(15. září). Více o výletech se dozvíte zde.

 

Autoři

Štítky Jeseníky, Z Pramenů Jeseníků, Pivovar Holba, Krobot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.