čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

V sobotu se v rámci cyklu výletů Z pramenů Jeseníků s Pivovarem Holba můžete vydat na Rejvíz

Už v sobotu 25. srpna můžete v rámci cyklu výletů Z pramenů Jeseníků vyrazit s Pivovarem Holba na Rejvíz. I tento výlet doprovází už tradičně video s Miroslavem Krobotem.

Šestidílný seriál Z pramenů Jeseniků mapuje prameny jeseníků, jejichž voda je základem piva z Pivovaru Holba. Všechny díly najdete pod tímto odkazem. 

Výlet tentokrát začíná v 10:00, registrace ale probíhají v Rejvízu již dvě hodiny před začátkem. „Před cestou čekají všechny účastníky pochodu opět drobné dárky, které na výšlap přijdou vhod, a také turistický pas s mapou a tipy na všechny naše vycházky. V cíli u samotného jezírka si do pasu můžete otisknout razítko pochodu. Po návratu je pro účastníky připraven osvěžující program a navíc odměna těm, kteří u registrace prokáží, že došli až do cíle," říkají organizátoři z Pivovaru Holba.

Tenhle výlet bude krátký, takže se hodí i pro děti, nebo naopak pro babičky a dědy. Výchozím bodem je Rejvíz a trasa celou dobu povede rovinatým terénem. V druhé části přejde v naučnou stezku, kde je možné spatřit vzácné druhy rostlin i živočichů. Samotné Mechové jezírko vás na závěr možná neohromí svou velikostí, ale svou malebností a zasazením do krajiny rozhodně!

Autoři | Foto Pivovar Holba

Štítky Z pramenů Jeseníků, Rejvíz, výlet, Pivovar Holba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.