sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pivovar Holba pořádá poslední výlet K pramenům Jeseníků. Vydejte se k Vřesové studánce!

PR článek

Naposledy můžou lidé vyrazit na společný výlet s průvodci a s lidmi z Pivovaru Holba v rámci seriálu Z Pramenů Jeseníků, jehož hlavní tváří je herec a režisér Miroslav Krobot, který pochazí z Hanušovic. Stane se tak v 15. září.

Šestidílný seriál Z pramenů Jeseniků mapuje prameny jeseníků, jejichž voda je základem piva z Pivovaru Holba. Všechny díly najdete pod tímto odkazem. 

Více o výletu se dozvíte na těchto webových stránkách.

Jako poslední cíl cesty si Miroslav Krobot s Pivovarem Holba vytyčili malebnou Vřesovou studánku. „Kromě seriálu videí jsme pro vás připravili i cyklus výletů k pramenům. Můžete se k nim vydat v uvedených termínech spolu s námi – a užít si tak program a občerstvení, které pro vás chystáme. Nebo kdykoli jindy se svými blízkými," říkají organizátoři z pivovaru Holba. 

 

„Začátek tohoto výletu jsme naplánovali z Červenohorského sedla a první zajímavostí, u níž se doporučujeme zastavit, je Památník obětem hor. Na jeho zbudování se mimo jiné podílela i Holba. Dále cesta povede k vyhlídce na Praděd a kolem turistického přístřešku až k Vřesové studánce," dodávají organizátoři z Pivovaru Holba.

Autoři | Foto By Pudelek [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Štítky Z pramenů Jeseníků, Vřesová studánka, výlet, Pivovar Holba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.