čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

S-klub praskal ve švech devadesátkovými hity, Dance Sensation rozproudili E-rotic i Verona

„Fakt nejsi sám, koho spálil letní žár, a dál to zná úplně každý, to mi bude znít v uších ještě dlouho. Bylo skvělý slyšet Veronu naživo,” říká své dojmy nadšená návštěvnice Lenka. „ Já se tak těšila na E-ROTIC! A dokonce jsem se s nimi setkala i osobně, to je splněný sen,” líčí návštěvnice Kristýna. A tato pozitivní energie a nostalgie se nesla celým sobotním večerem akce Dance Sensation, díky které jsme zavzpomínali na nejrůznější hity našeho mládí. V jejich rytmu se na parketu vlnily stovky návštěvníků nejrůznějších věkových kategorií. A všichni si přišli na své!

Program byl opravdu nabitý. Na parketu nás nejprve rozehřál svým nejlepším devadesátkovým výběrem LEGENDARY DJ PRŮŠA. Poté nás rozezpívalo české taneční duo Verona. Následovala LEGENDARY DJ’s SHOW - o naši zábavu se postaral DJ ROMAN PACHTA a DJ DIXENT. A přesně s půlnocí to na pódiu rozjela největší hvězda večera skupina E-ROTIC. A bylo to opravdu „něco.” Burácející S-Klub si vyprosil přídavek, největší hit, Max, don't have sex with your ex . A na vlně devadesátkových hitů jsme se s euforií svezli až do 4. hodiny ranní. A to jen díky DJ P. M. C. a jeho parádní afterparty.

„Jen díky vám se letošní ročník Dance Sensation tak vydařil. Jsme moc rádi, že jste přišli a užili si to s námi! Navíc vás bylo tolik a spousta z vás už při odchodu přemýšlela, jaké hvězdy Dance Sensation nabídne příště. To je úžasný, že s námi už teď vyhlížíte další ročník,” říká za pořadatele agentury Forsberg Marek Berger.

Průřez večerem v podobě fotografií najdete na stránce Dance Sensation na Facebooku a na www.dancesensation.cz.

Tisková zpráva

Štítky Dance Sensation, E-rotic, Verona, S-klub

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.