pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáme kolegy, kteří mají smysl pro týmovost, říká náborová manažerka Keestrack Michala Vejchodová

PR článek

Společnost Keestrack se orientuje na výrobu mobilních třídících a drtících zařízení, které prodává do celého světa. Pro závod ve Šternberku hledá Keestrack zámečníky, svářeče, montážníky, hydraulikáře, elektrikáře ve strojírenské výrobě, lakýrníky i skladníky. Hledáme nové kolegy, kteří mají smysl pro týmovost, říká náborová manažerka Michala Vejchodová.

Kde všude Keestrack působí a co vyrábí?

Keestrack působí v České republice, Belgii, Itálii a v Číně. Patříme do celosvětové skupiny Keestrack. Podnikání společnosti Keestrack je postaveno na jednoduchém, ale silném nápadu. Jde nám o výkon v každém detailu. Výrobní program firmy se orientuje na výrobu mobilních třídících a drtících zařízení značky Keestrack, které prodává do celého světa. Ve Šternberku probíhá veškerá výroba, kompletace strojů, jejich testování a konečná logistická příprava.

Na jaké pozice se mohou uchazeči hlásit?

Hledáme zámečníky, svářeče, montážníky, hydraulikáře, elektrikáře ve strojírenské výrobě, lakýrníky i skladníky. Je důležité zmínit, že našim zákazníkům poskytujeme nejlepší výsledky ve své třídě, proto každý produkt navrhujeme tak, aby byl vysoce výkonný a nákladově efektivní, s mnoha individuálními inovacemi na jednotlivých strojích. Hledáme proto takové kolegy, kteří mají smysl pro týmovost, jsou otevření ke změnám a mají chuť zanechat v každém našem výrobku kus svého já.

Je pro vás týmovost zaměstnanců důležitá?

Týmovou spolupráci klademe v naší společnosti na první místo, je to pro nás základní kámen fungující firmy a spokojených zaměstnanců. Na oplátku našim zaměstnancům vycházíme vstříc a mohou se na nás vždy s důvěrou obrátit. Troufám si tvrdit, že díky tomu, že jdeme s dobou, je naše pracovní prostředí maximálně pohodlné a příjemné.

Musejí mít uchazeči o práci nějakou předchozí praxi a co očekáváte od zaměstnanců?

Jsme schopni zaučit v podstatě jakéhokoliv nově příchozího zaměstnance nebo čerstvého absolventa školy. Jelikož jsme přesvědčeni, že i to nejlepší může být vždy o něco lepší, neustále aktualizujeme a zkoumáme a hledáme nové způsoby, jak zajistit, aby naši zákazníci využívali naše zkušenosti a odborné znalosti. Od našich zaměstnanců zase očekáváme loajálnost, pracovitost a zodpovědnost.

Jaké benefity Keestrack svým zaměstnancům nabízí?

Hodně se nám osvědčil benefit „Doporuč nového zaměstnance“. V rámci tohoto benefitu každý z našich stávajících zaměstnanců, který přivede nového člověka, dostane finanční prémii ve výši pět tisíc korun. Za zmínku jistě stojí také výše mzdy, která je po započtení prémií nadprůměrná. Velkou výhodou je také lokalita firmy a její dostupnost, Keestrack se nachází ve Šternberku kousek od vlakového i autobusového nádraží.

Jaké další možnosti u vás zaměstnanci mohou využít?

Dalším příjemným benefitem je vůbec prostředí naší dynamické a prosperující společnosti a také to, že u většiny pozic se jedná nikoliv o třísměnný, ale maximálně dvousměnný provoz. Zaměstnanci však mají možnost využít individuální školení, které je tvořeno na míru každému ze zaměstnanců a přímo ve firmě pak probíhají jazykové kurzy angličtiny s rodilým mluvčím. Růstu, ať už profesnímu nebo osobnímu, pak jistě pomáhá zábava, proto pravidelně připravujeme firemní akce pro zaměstnance i jejich blízké.

Benefity společnosti Keestrack

  • zázemí dynamické a prosperující společnosti
  • kariérní růst
  • individuální školení na míru pro každého zaměstnance
  • měsíční prémie a bonusy
  • stravenky
  • jazykové kurzy angličtiny s rodilým mluvčím
  • firemní akce pro zaměstnance a jejich blízké
  • odměna za doporučení nového zaměstnance

Pokud máte zájem pracovat ve firmě Keestrack, vyplňte následující formulář:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Jindřich Karas

Štítky pracovní nabídka, strojírenství, Keestrack, Šternberk

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.