pátek 19. dubna 2024 Rostislav

V pátek 30. listopadu všichni povinně na punč! Redakce Drbny bude prodávat na náměstí pro Středisko rané péče

Pokud chcete mít skvělou výmluvu, proč jít v pátek pít, můžete si do kalendáře poznačit pátek 30. listopadu a zajít na Horní náměstí do Olomouce ke stánku Dobrého místa pro život. Právě tam totiž bude od páteční desáté hodiny dopolední do desáté hodiny večerní prodávat redakce Olomoucké Drbny společně se zástupci Střední školy strojnické v Olomouci dobročinný punč pro Středisko rané péče v Olomouci, které se poskytuje podporu a odbornou pomoc rodinám, do kterých se narodilo dítě těžce nemocné nebo s postižením od 0-7 let.

Už se stalo tradicí, že redakce Olomoucké Drbny každoročně prodává dobročinný punč na Horním náměstí v Olomouci ve stánku Dobrého místa pro život. Ten se letos nachází, stejně jako minulý rok, u krajinské lékárny.

Tento rok bude Olomoucká Drbna společně se zástupci Střední průmyslové školy strojnické prodávat punč pro Středisko rané péče v Olomouci. Středisko rané péče SPRP, pobočka Olomouc, poskytuje odborné služby, podporu a pomoc rodinám, ve kterých se narodilo dítě těžce nemocné, s mentálním, tělesným nebo kombinovaným postižením, včetně dětí s poruchou autistického spektra od 0 – 7 let věku.

Provází rodiny v těžké životní situaci a usilují o to, aby mohly vychovávat dítě v jeho přirozeném domácím prostředí.Celý výtěžek půjde  ve prospěch dětí těžce nemocných nebo s postižením v olomouckém regionu.

Proto vyzýváme všechny, přijďte v pátek ke Stánku dobrého místa pro život a přivoďte si ranní kocovinu pro dobrou věc! 

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky Středisko rané péče, dobročinný punč, Střední škola strojnická, horní náměstí, punč

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.