čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak na zdravý životní styl v digitální době? Odpověď nabídne sobotní seminář

PR článek

Tuto sobotu 19. ledna 2019 proběhne v Olomouci seminář pro manažery se zaměřením na zdravý životní styl manažera v digitální době. Seminář se netradičně uskuteční na dvou místech.

Dopolední část se bude konat v Profi posilovně v budově Relax studia pod vedením Pavola Jablonického, dvojnásobného mistra světa v kulturistice. Rozhovor s ním najdete zde.

Odpolední část semináře proběhne v budově Centrum-Vzdělávání Počítačové služby na adrese Stupkova 1a v Olomouci pod vedením docenta Dalibora Pastuchy.

Oba lektoři jsou profesionálové ve svém oboru a účastníci semináře tak od nich mohou načerpat mnoho zkušeností. V rámci dopolední části výuky si mohou v posilovně i prakticky některé cviky vyzkoušet.

Seminář bude realizován v rámci probíhajícího studia MBA v Olomouci jako čtvrtý seminář školního roku 2018/2019. Toto třísemestrální studium je určeno především pro manažery, kteří se chtějí připravit na současné a budoucí výzvy digitální doby. Bližší informace o tématech studia i přednášejících a i o aktuálně připravovaném jarním běhu studia MBA v Brně, najdete zde.

Centrum-Vzdělávání.cz má již více jak osmadvacetileté zkušenosti v oblasti vzdělávání dospělých jak v Olomouckém kraji, tak i s realizacemi v celé ČR. Mimo aktuálně zmiňované studium MBA v Olomouci již mnoho let realizuje kurzy firemního vzdělávání, osobnostního rozvoje či kurzů IT. V oblasti akreditovaných kurzů nabízí kurzy pro pedagogy DVPP, rekvalifikace a profesní zkoušky.

Kapacita semináře je omezena. Možnost přihlásit se na tento seminář přímo máte zde.

Autoři

Štítky vzdělání, seminář, manažeři, Olomoucko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.