pátek 29. března 2024 Taťána

Bylo vyhlášeno pátrání po čtrnáctileté Natálii. Ve čtvrtek se nevrátila domů ze školy

Policie v pátek 8. února vyhlásila pátrání po čtrnáctileté Natálii Zvárové, která byla naposledy spatřena ve čtvrtek 7. února kolem poledne, kdy odcházela ze školy. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

„Z průběžného operativního šetření nevyplývá, že by se dívka stala obětí trestné činnosti. Podle doposud zjištěných informací policisté nevylučují, že se může pohybovat jak na Olomoucku, tak i na Šumpersku," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Dívka je vysoká kolem 165 centimetrů, střední postavy. Má zelenohnědé oči, černé, dlouhé vlasy (do půli zad), rovné. Nosí je rozpuštěné. Zdánlivě vypadá na 16 let. 

V době odchodu měla na sobě černé kalhoty - rifle, zimní bundu khaki barvy - v délce pod zadek, na nohou obuv Nike, v kombinaci barev růžové a černé. U sebe by mohla mít batoh na záda, v kombinaci barev růžové a černé.

„Prosíme občany, kteří by dívku někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby prosím, ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158," dodala Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky Zvárová, pátrání, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.