pátek 29. března 2024 Taťána

OMEGA Olomoucký ples jel na vlně Karibiku, stovky lidí pobavila skupina No Name i Erika "Dáša" Stárková

Nejprestižnější plesová událost široko daleko, to je bezpochyby OMEGA Olomoucký ples, jehož již sedmý ročník se konal v krásných prostorách hotelu NH Collection Olomouc Congress v pátek 15. února. Dlouho dopředu byla akce beznadějně vyprodaná. A není divu, program nabitý samými zvučnými jmény sliboval hodně...

„Vše, co tu vidíte a slyšíte je výsledek několikaměsíčních příprav. Příprav, které nás baví a naplňují. A pro mě osobně, největší štěstí je, když vidím, jak to tady žije, jak to návštěvníky baví. Tohle je největší výhra,“ hodnotí akci ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger.

V karibském duchu nebyly jen dekorace a pestrý program, návštěvníci díky týmu šéfkuchaře Petr Zučka hotelu NH Collection Olomouc Congress mohli ochutnat ty nejrůznější delikatesy typické právě pro Karibik. „Na pokrmech velmi záleží, toho jsme si vědomi. Proto jsme chtěli nabídnout opravdu pestré menu, ve kterém by si každý přišel na své, ale které by zároveň korespondovalo s tématem plesu. A to se nám, dovolím si říci, podařilo,“ říká ředitel NH Collection Olomouc Congress Tomáš Rousek.

A jaké hvězdy měli návštěvníci přímo na dosah? Zazpívala stálice českého hudebního nebe s nezaměnitelným hlasem Ilona Csáková. K tanci a poslechu hrála brněnská kapela EREMY, neopakovatelný hudební zážitek přivezli ze Slovenska NO NAME a pódium po půlnoci ovládl autor celosvětového hitu Mambo No. 5 temperamentní LOU BEGA. A aby těch zvučných jmen nebylo málo, celým večerem nás provázela více než PRIMA moderátorská dvojice ve složení Eva Perkausová a Roman Šebrle.

Jedinečnou atmosféru plesu si budete brzy moci připomenout prostřednictvím fotek na facebookové stránce www.facebook.com/events/300527157203301/ nebo na www.olomouckyples.cz .

Tisková zpráva

Štítky OMEGA Olomoucký ples, ples, No Name, Erika Stárková

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.