středa 24. dubna 2024 Jiří

Plesová sezóna nekončí. Opilá žena s rukama od krve skončila v nemocnici

Plesová sezóna je v plném proudu a právě s plesy souvisely případy, které o víkendu řešili strážníci olomoucké městské policie. Strážníci vyráželi k rušení nočního klidu i k ženě s epileptickým záchvatem.

Rušení nočního klidu

V pátek večer se na tramvajové zastávce ve Wolkerově ulici měla nacházet skupina mladíků dělající nepořádek. Na skupinku upozornila ochranka plesu na výstavišti Flora. „Strážníci na místě nalezli čtyři mladíky, kteří se zde pouze bavili, a nedocházelo zde k žádnému protiprávnímu jednání," uvedl mluvčí strážníků Petr Čunderle.

V pátek strážníci prověřovali telefonické oznámení o rušení nočního klidu z objektu v ulici 1. máje, kde se konal ples. „Na místě byla kontaktována odpovědná osoba, která se postarala o ztišení hudby a zavření oken tak, aby nedocházelo k rušení noční klidu," popsal mluvčí.

Popelka v Polské ulici

Poslední oznámení strážníci řešili v neděli brzy ráno v Polské ulici, kde se před domem nacházela podnapilá sedící žena s vyzutou botou a druhá žena snažící se jí zvednout. „Hlídka na místě zjistila, že třicetiletá žena má zřejmě epileptický záchvat, třese sebou a má na rukou krev. Z místa byla okamžitě kontaktována zdravotnická záchranná služba, která po příjezdu konstatovala, že žena je zřejmě pod vlivem alkoholu a jiných omamných látek. Na základě těchto skutečností byla převezena do fakultní nemocnice na vyšetření," popsal Petr Čunderle.

Štítky ples, zranění, noční klid, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.