pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: V Husově ulici v Olomouci se stala loupež. Policie pátrá po svědcích

Olomoučtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po dvou svědcích v souvislosti s prověřováním trestného loupeže, která se stala v sobotu 8. září 2018 kolem 01:10 hodin v Olomouci v ulici Husova.

„Kriminalistům se podařilo pachatele ustanovit a zahájit proti němu trestní stíhání. Pachatel se těsně před spácháním skutku potkal se dvěma osobami – mužem a ženou, a to na ulici Masarykova třída. Tito jsou zachyceni na kamerových záznamech. Speciálně žena zachycená na videu s pachatelem vešla v osobní kontakt, kdy ji pachatel na chodníku u budovy soudu zastoupil cestu a mluvil na ni. S mužem vešel v kontakt také, kdy spolu šli od budovy soudu, přes most přes Moravu a následně na druhou stranu cesty, kdy takto jej tedy doprovázel minimálně 100 metrů," popsal policejní mluvčí Libor Hejtman.

„Žádáme muže a ženu zveřejněných na kamerových záznamech, aby kontaktovali kriminalisty územního odboru Olomouc buď osobně na adrese: Žižkovo náměstí 4 v Olomouci nebo telefonicky na čísle 735 788 412," dodal Hejtman.

Foto PČR

Štítky pátrání, loupež, svědci, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.