pátek 29. března 2024 Taťána

Na Poděbradech se bude konat opět extrémní překážkový závod Runex Race. Registrace již běží

Již 31. 3. 2019 končí druhá vlna registrací na extrémní překážkový závod RUNEX RACE OLOMOUC 2019. Využijte výhodných podmínek a čelenky ZDARMA. Kromě jednotlivců se mohou registrovat také smíšené dvojice a týmy. Pro děti bude připravena speciální dětská trať.

Extrémní překážkový závod RUNEX RACE OLOMOUC se koná 31. 8. 2019 na jezeře Poděbrady u Olomouce. Čeká na vás 7 km běhu a více jak dvacet překážek na vodě i na souši. Můžete se těšit na divoký ostrov, speciální lanové překážky, bahno, ostnatý drát, kontejnery či překážky ve vodě. Každý závodník obdrží originální medaili, čelenku (jen do konce března), občerstvení na trati a v zázemí závodu, startovní tašku a elektronický čip. Pro ty nejlepší budou připravené hodnotné ceny. Součástí závodu je také doprovodný program včetně exhibice s nejsilnějším mužem světa do 105 kg Jiřím Tkadlčíkem.

„Spolupracujeme s olomouckou organizací Dobré místo pro život a Lokomočním centrem Jitrocel, které poskytuje zdravotně znevýhodněným osobám profesionální rehabilitaci a rehabilitační pomůcky. Každý závodník svou účastí pomůže konkrétnímu dítěti s jeho rehabilitací. Během závodu bude finanční podpora symbolicky předána," říká organizátor závodu Jakub Kriško.

„V průběhu roku 2019 pořádáme společné tréninky v unikátní aréně Ultimate Fitness Olomouc. Ať už je to první zkušenost s extrémním překážkovým závodem nebo se účastníš pravidelně, tréninky jsou určené pro všechny," říká Kriško. Další speciálně připravený trénink proběhne již v neděli 14. dubna od 16:00 - 17:30 hodin.

Přihlásit se na společný trénink je možné na www.runexrace.cz v záložce produkty. Pozor! Kapacita míst je omezená. 

 

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.