pátek 29. března 2024 Taťána

Na Olomoucku došlo o víkendu ke dvěma vloupáním do aut. Z obou aut zmizely peníze

Dva případy vloupání do aut se staly na Olomoucku o uplynulém víkendu. V pátek někdo vykradl Opel Movano v Týnecké ulici v Olomouci, v sobotu bylo vykradeno Mitsubishi na benzínce u Daskabátu.

Vloupání v Týnecké ulici v Olomouci

K vloupání do Opelu Movano došlo po rozbití bočního okna předních dveří, tím se zloděj dostal dovnitř. „Z vozu ukradl obal od notebooku, který ležel na sedačce, drobné mince a peněženku uloženou v přihrádce před spolujezdcem. V peněžence se nacházely osobní doklady, platební karta a finanční hotovost 600 korun," popsala mluvčí Miluše Zajícová.

Vloupání na čerpací stanici u Daskabátu

V sobotu po druhé hodině ranní bylo vykradeno Mitsubishi na čerpací stanici u Daskabátu. V tomto případě nebyl vůz nijak poškozen a z kabiny zmizela peněženka s osobními doklady, dvěma platebními kartami, kartami do tachografu a finanční hotovostí tisíc korun, tisíc zlotých a tisíc euro. Škoda byla předběžně vyčíslena na necelých 33 tisíc korun.

„Oba případy šetříme pro trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," dodala Miluše Zajícová.

Foto Pixabay.com

Štítky vloupání, auto, zloděj, peníze, Olomoucko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.