pátek 29. března 2024 Taťána

FOTOGALERIE: Mistři z roku 1994 oslaví v Olomouci s fanoušky čtvrtstoletí od zisku titulu

14. dubna tomu bude přesně 25 let od chvíle, kdy olomoučtí hokejisté ve finále play off porazili Pardubice 3:1 na zápasy a stali se historicky prvními mistry české extraligy. V pátek 12. dubna se v Olomouci sejde podstatná část hráčského kádru a realizačního týmu, aby si na tyto okamžiky společně s fanoušky zavzpomínali.

V pátek 12. dubna v 15:00 přijme hráče a realizační tým na radnici primátor Olomouce Miroslav Žbánek. Po krátké tiskové konferenci v Bernard Baru na Horním náměstí bude na stejném místě od čtyř hodin připravena beseda s fanoušky, která bude spojena s autogramiádou nebo focením s hráči i originálním mistrovským pohárem. Oficiální část programu završí společné focení týmu v dresech z roku 1994 u Sloupu Nejsvětější Trojice na Horním náměstí.

Samotná party, která začne v šest hodin večer je pak pouze pro zvané. „Jak se tohoto finále hráči zhostí a kdy skončí, to nevíme. Je to nevyzpytatelné jako každý hokejový zápas play off a zřejmě se bude i prodlužovat. Ale koncovka bude zcela jistě vítězná, i kdyby to mělo být na nájezdy jako v Pardubicích a se stejně skvělými vzpomínkami jako tenkrát," dopňují organizátoři setkání bývalý generální manažer Pavel Čech a bývalý kapitán týmu Miroslav Chalánek.

Štítky sport, hokej, titul, oslavy, mistři, 1994, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.