pátek 26. dubna 2024 Oto

Na Zelený čtvrtek budou mít návštěvníci v NH hotelu možnost ochutnat velikonoční pokrmy z celého světa

Velikonoce jsou obdobím lidových tradic spojených s vítáním jara, ale bezpochyby také specifickým jídelníčkem - mazanec, beránek, nádivka. Tradičních velikonočních jídel je ale mnohem víc, a vy je díky Velikonočnímu večeru a kuchařskému týmu z hotelu NH Collection Olomouc Congress budete moci ochutnat. Kdy? 18. dubna 2019 od 19.00. Kde? NH Collection Olomouc Congress. A kromě speciálních gastronomických zážitku vás toho čeká mnohem víc...

„Velikonoční večer kromě skvělého jídla a pití nabídne také společenský a kulturní zážitek. O ty se bezesporu postará charismatická herečka Mahulena Bočanová, která nás poctí svou milou přítomností a nezapomenutelnou hudební show zajistí zpěvák Václav Noid Bárta,” říká za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.

A na jaké světové velikonoční pokrmy se mohou naše chuťové buňky těšit? „Chiriuchu, spanakopita, fanesca, capirotada či a´amoul - to vše jsou názvy pro tradiční pokrmy z celého světa spojené s velikonočními svátky. Pokud jste zvědaví a nebojíte se nových chutí, určitě doražte na Zelený čtvrtek do našeho hotelu zjistit, co se za těmito rozmanitými názvy skrývá,” láká především na gurmánské zážitky ředitel NH Collection Olomouc Congress Tomáš Rousek.

Kromě výše zmíněného Vás dále čeká welcome drink, kuchařská show či tombola o hodnotné ceny. Neváhejte a přijďte zažít Zelený čtvrtek trochu nevšedně. Informace o vstupenkách za 990 Kč na tel.: 585 575 861 nebo l.slota@nh-hotels.com. Rezervace stolu je nutná.

Tisková zpráva

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.