středa 24. dubna 2024 Jiří

Jubilejní desátý ročník oblíbeného LATINO URBANO FESTU rozpumpuje už brzy olomoucký Sklub

Všem, kterým lahodí rytmy latinskoamerické hudby, pozor – Urbano latino fest je opět tu! A jubilejní 10. ročník tohoto populárně hudebně-tanečního festivalu bude mít rozhodně co nabídnout! Jedinečný latino festival, který svou atmosférou láká nejen tanečníky, ale také fanoušky temperamentní muziky a pozitivní energie zavítá už 3. května do olomouckého Sklubu.

Na co a na koho se na téhle zábavní party můžeme těšit? „Na festivalu zahraje žhavou latino muziku top Dj 1Love a nemine vás ani vystoupení Mario Lopez Dance company – taneční skupiny, která vám svými pohybovými kreacemi zaručeně vyrazí dech,“ říká za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger. A to není vše. Pro každého návštěvníka bez ohledu na jeho taneční zkušenosti tu budou probíhat zábavné taneční semináře. Díky těm budete ovládat základní kroky salsy, bachaty či merengue. O nevšední podívanou se postará také Taneční Studio Tomáše Komendy a za mixážním pultem uvidíme a hlavně uslyšíme temperamentního kubánského Dj Lazara!

Nebojte, není potřeba znát kroky ani dorazit v páru, stačí přijít a užít si skvělý večer, na který dlouho nezapomenete! Vstupenky kupujte na www.smsticket.cz nebo v Bowland bowling centru v Galerii Šantovka za 150 Kč, na místě pak budou k dispozici za 200 Kč. K mání jsou i VIP vstupenky zahrnující vstup do partnerské zóny s občerstvením a možností setkat se s účinkujícími!

Tisková zpráva

Štítky Urbano latino, S klub, tanec, kultura

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.