pátek 26. dubna 2024 Oto

Academia Film Olomouc nezve jen na filmy, ale také na bohatý hudební program

Letošní již 54. ročník mezinárodního festivalu populárně-vědeckcýh filmů Academia Film Olomouc představí i bohatý hudební program, který bude ve dnech 23. – 28. dubna zpestřovat projekcemi a debatami naplněný festival.

Klíčovým tématem letošního 54. ročníku je mýtus. V rámci této sekce návštěvníci mimo jiné uvidí i dva díly seriálu Vikingové. Atmosféru tohoto hitu jim pak ještě více přiblíží jeden z autorů hudby Einar Selvik, který byl hostem na AFO již v roce 2015. Monika Midriaková, známá spoluprací s Petrem Markem s názvem Monikino Kino, se vydala na sólovou dráhu a o vysokých kvalitách jejího indie projektu Leto s Monikou se budete moci na AFO sami přesvědčit. Společně si zatančíme na interpretku i producentku v jedné osobě Awali, závěrečná party v krytu civilní obrany bude znít v rytmu maďarských DJek Yinny a Nyxy.

Vstupenky na kompletní hudební program si můžete kupovat od 5. dubna za 390 Kč, jednotlivé koncerty vás na místě budou stát 150 Kč. Pro více informací navštivte stránky www.afo.cz.

Tisková zpráva

Štítky hudba, hudební program, AFO, program, Academia Film Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.