pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Hrubé Vodě se chystá 4Motion Day. K vidění a vyzkoušení budou nadupané čtyřkolky

PR článek

V sobotu 22. června se v Resortu Hrubá Voda uskuteční 4Motion Day plný silných aut a také bohatého programu pro celé rodiny.

Pro více informací o akci sledujte pravidelně oficiální facebookovou událost akce nebo webové stránky Autocentra Olomouc.

„Už teď můžu potvdit, že na místě budou k osobnímu otestování jízdních vlastností čtyřkolek v terénu tyto vozy značky Volkswagen: Touareg, Tiguan Allspace, Amarok, Caravelle nebo Caddy,“ říká koordinátorka marketingových aktivit Autocentra Olomouc Kateřina Kožaná.

Zkušební trasa povede kopcovitým terénem tak, aby si lidé mohli v plném rozsahu vykoušet možnosti VW čtyřkolek. Organizátoři slibují, že to bude pro každého adrenalinový zážitek. Aby se při čekání na tatínky, kteří zrovna budou testovat své řidičské schopnosti při krocení dvoustopé šelmy, zabavily také maminky s dětmi, bude pro ně v Resortu Hrubá voda připraven bohatý program. „Bude k dispozici prakticky celý areál, včetně všech hřišť, Kamzíkovy stezky, bungee trampolín apod. Dále dětem nabízíme malování na obličej či možnost vyřádit se na skákacím hradu,“ vyjmenovává Kožaná. Dalším lákadlem budou vozy záchranné služby či hasičského sboru, které si můžete sami prohlédnout pěkně zblízka. Přistaven bude i servisní vůz AutoCentra Olomouc – ten, který vyráží na pomoc, když se vám něco porouchá na vašem plechovém mazlíčkovi.  

AutoCentrum Olomouc spolupracuje také s několika dobročinnými organizacemi, jež potvrdily svou účast na akci – například zástupci ze 450 ml NADĚJE či Nadačního fondu DĚTEM. 

Třešničkou na dortu pak bude občerstvení zdarma, a to včetně grilovaného selete, řízků, guláše a dalších dobrot. „Lidé mohou přijít od deváté do přiblizně čtvrté hodiny odpolední. Vše je připraveno na to, aby si zde užili pohodovou sobotu. Teď už jen doufat, že počasí nám bude přát,“ dodává závěrem Kožaná.

Autoři

Štítky 4Motion Day, auta, Hrubá Voda, program, zábava, víkend

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.