neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

VÍKEND PODLE DRBNY: Oslavte Den dětí po indiánsku, zajděte na výstavu psů nebo nakoukněte do vozovny tramvají

V sobotu, tedy 1. června bude Dětský den. Víkend tedy bude patřit převážně malým, ale určitě se dobře zabaví i dospělí.

V sobotu vás na zámku v Čechách pod Kosířem čeká skvělý program, kde se zabaví snad každý. Proběhnou tu kostýmované prohlídky pro rodiny s dětmi, malování na obličej nebo Den princezny Gabriely. V Hanácké ambasádě, která se nachází v areálu zámku budou pro děti nachystané dílničky, hrací louka i zpívání s kytarou.

Oblastní výstava psů startuje v sobotu v Náměšti na Hané. Na Oblastní výstavě psů uvidíte tisíc psích šampionů všech plemen. Na návštěvníky zde čeká bohatý doprovodný program pro malé i velké. Dozvíte se něco nového o přírodě, tradicích i myslivosti. Akce startuje v 9:00 a milovníci domácích mazlíčků mohou na místě zakoupit krmivo a chovatelské potřeby.

PSALI JSME: Oblastní výstava psů všech plemen odstartuje v sobotu na zámku v Náměšti. Připraven je bohatý doprovodný program

Dopravní podnik města Olomouce letos slaví 120 let od doby zahájení pravidelného tramvajového provozu v našem městě. Při této příležitosti je připraven pro návštěvníky Den otevřených dveří. V sobotu můžete od 9:00 do 16:00 nakouknout do vozovny tramvají v ulici Koželužská 1 v Olomouci.

Užijte si dětský den na Poděbradech! Bude možnost připravit si indiánskou čelenku nebo totem, vyzkoušet střelnici a projet se na koních. Nebudou chybět ani atrakce, dobrá hudba a grilované dobrot.

V sobotu od 10:00 bude probíhat Moravský den, a to již šestý ročník. Program je součástí Svátků města Olomouce. Celá akce je plánována jako důstojná připomínka více než tisíciletých tradic Moravy, její bohaté historie a nezaměnitelné kultury Moravanů. Bližší info a program najdete zde.

Autoři | Foto Facebook: Zámek Čechy pod Kosířem, Výstava psu Náměšť na Hané, Dopravní podnik města Olomouce, a. s., olomoucké Poděbrady, Moravská národní obec

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.