čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Při hromadné nehodě šesti aut v Tovární ulici byl zraněn třináctiletý chlapec

K hromadné nehodě došlo včera před osmou hodinou ranní v Tovární ulici v Olomouci. Jednatřicetiletý řidič Škody Superb jel ve směru od křižovatky s ulicí Rolsberská-Lipenská k ulici Velkomoravská zezadu narazil do Škody Octavie, kterou řídil osmatřicetiletý řidič a který měl reagovat na situaci v silničním provozu brzděním stejně jako další vozidla, která jela před ním.

Škoda Octavia byla nárazem odhozena Volkswagen Golf, který byl před ní a který řídila třiačtyřicetiletá řidička. Golf byl nárazem odhozen na před ním jedoucí neznámé vozidlo (pravděpodobně Škoda Octavia), které bylo nárazem odhozeno na Škodu Felicii, kterou řídil šestašedesátiletý muž.Felicia zezadu narazila do Dacie Logan, kterou řídil jednadvacetiletý muž.

Neznámé auto, pravděpodobně Škoda Octavia, z místa po nehodě odjelo aniž by řidič věc jakkoliv řešil. Při nehodě byl zraněn třináctiletý spolujezdec z Volkswagenu Golf. Chlapec byl převezen do nemocnice na vyšetření.

Nikdo z řidičů, kteří na místě zůstali, nebyl opilý. „Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 171 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo, jsou v šetření," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky nehoda, hromadná, zranění, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.