sobota 18. května 2024 Nataša

Opilá žena s mužem rušili noční klid v domě na třídě Kosmonautů. Musely být použity donucovací prostředky a pouta

Policisté přijali v sobotu kolem čtvrté hodiny ranní oznámení o rušení nočního klidu v bytě na třídě Kosmonautů v Olomouci.

Když policisté na místo dorazili, zjistili, že za hlukem stojí čtyřiačtyřicetiletá žena a muž. Ten se však již na místě po příjezdu policistů nenacházel. Žena odmítla s policisty spolupracovat a nechtěla uvést svou totožnost. Z tohoto důvodu byla předvedena na policejní služebnu.

To se však neobešlo bez komplikací. Žena vytrvale kladla odpor, a tak policisté použili donucovací prostředky hmaty a chvaty a žena skončila v poutech. U ženy byla provedena dechová zkouška, která naměřila hodnotu 2,71 promile. 

„Pro přetrvávající agresivní chování byla žena k vystřízlivění umístěna do protialkoholní záchytné stanice. Při zákroku nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku. Pro své jednání je nyní žena podezřelá z přestupku proti veřejnému pořádku a přestupku proti občanskému soužití. Za ty jí hrozí pokuta až do výše 20 tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky noční klid, rušení, alkohol, promile, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.