pátek 19. dubna 2024 Rostislav

V Olomouci byla za jeden den ukradena tři kola. Kradlo se v ulicích Sladkovského, Holická a Kateřinská

Ve středu 10. července byla v Olomouci odcizena tři jízdní kola. Kradlo se v ulici Sladkovského, v Holické a v Kateřinské. Pachatelům hrozí za přečin krádež až dvouletý pobyt za mřížemi.

„První oznámení jsme přijali ráno. Jednačtyřicetiletý muž ohlásil, že mu v noci na středu neznámý pachatel z chodby bytového domu v Olomouci na ulici Sladkovského odcizil neuzamčené jízdní kolo Cross Urban, šedé barvy za 12 tisíc korun," popsal první případ mluvčí policie Libor Hejtman.

„Odpoledne nám sedmadvacetiletá žena oznámila, že jí zloděj mezi půl jednou a půl třetí z průmyslového areálu v Olomouci na ulici Holická odcizil dámské horské kolo Kross Lea, černé barvy za 8 tisíc korun. Žena měla kolo uzamčené lankovým zámkem k zábradlí," řekl mluvčí k druhému případu.

„Večer jsme přijali oznámení od dvacetiletého mladíka, který uvedl, že mu neznámý pachatel večer mezi půl devátou a čtvrt na jedenáct v Olomouci na křižovatce ulic Kateřinská a Aksamitova odcizil pánské horské kolo Olpran, černé barvy za 9 tisíc korun. Zmizel i lankový zámek, kterým měl muž kolo uzamčené k dopravní značce Konec pěší zóny," uzavřel Libor Hejtman.

Foto Pixabay.com

Štítky krádež, kolo, policie, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.