úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Policie pátrá po cyklistce, která srazila seniorku na cyklostezce. Poskytla jí první pomoc a odjela

Policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění nehody, při které cyklistka na rovném úseku cyklostezky srazila osmdesátiletou chodkyni. Stalo se tak v sobotu 27. července 2019 po sedmé hodině večerní v chatové oblasti Hlubočky. Policie pátrá po totožnosti cyklistky, která sražené ženě poskytla první pomoc, ale následně z místa odjela.

Uvedená dopravní nehoda byla na policii oznámena až následující den. Cyklistka jela po cyklostezce, kde se v tu dobu pohybovaly dvě chodkyně ve věku 73 a 80 let. Cyklistka srazila osmdesátiletou chodkyni, a ta po střetu upadla na zem.

„Nezjištěná cyklistka zastavila a poskytla zraněné první pomoc. Na místo se dostavila i dcera zraněné paní, která přivolala zdravotnickou záchrannou službu a společně s cyklistkou a druhou chodkyní pečovala o zraněnou paní. Cyklistka poté z místa nehody odjela, aniž by poskytla jakýkoliv kontakt ke své osobě," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Cyklistka měla být ve věku kolem osmnácti až devatenácti lety, měla špinavé blond vlasy, černé cyklistické triko a černé cyklokraťasy. Jela na modrém kole.

„Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a zjištění totožnosti doposud nezjištěné cyklistky a jejího jízdního kola, ať prosím, kontaktují policisty," dodala mluvčí. Policii kontaktujte na lince 158.

Foto PČR

Štítky nehoda, cyklistka, pátrání, Olomoucko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.