pondělí 6. května 2024 Radoslav

Mladíci se poprali třikrát během jedné hodiny. Jeden má vyražený zub, druhý zlomený nos

Hned tři vzájemné incidenty čtyř osob za jednu hodinu řešila hlídka městské policie v sobotu mezi třetí a čtvrtou hodinou ráno.

První incident se stal před barem na třídě Svobody, kde došlo ke slovní potyčce mezi dvěma muži a mužem s ženou. Muž, který doprovázel ženu, měl uštědřit jednomu z dvojice mužů facku a následně měl z místa odejít.

Druhý vzájemný incident členů této skupiny řešili strážníci v Pavelčákově ulici, kde se do vzájemné potyčky zapojili všichni čtyři zmínění. Když hlídka přijela na místo, už k žádnému protiprávnímu jednání nedocházelo. „Všichni zúčastnění byli poučeni, že jejich přestupkovým jednáním se bude zabývat správní orgán," uvedl mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Naposled se čtveřice setkala opět na třídě Svobody. Hlídka na místě zjistila dvě zraněné osoby. Jeden muž měl vyražený zub a druhý zlomený nos. „Oba zranění označili za útočníka muže, který doprovázel ženu. Ten se však na místě již nenacházel. Vzhledem k povaze zranění byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba a ta dvojici převezla do fakultní nemocnice k ošetření," dodal mluvčí.

Foto Jindřich Karas

Štítky napadení, mladíci, zranění, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.