pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Znáte vychytávky slavných v kuchyni? Teď je můžete mít i vy!

PR článek

Chcete poodhalit kouzlo kuchařského umění slavných šéfkuchařů? Síť obchodů Potten & Pannen - Staněk si připravila jedinečnou akci pro všechny milovníky delikates. V Brně najdete unikátní kuchyňské kousky v pobočce v Šantovce. A pozor, akce trvá jen pět dní!

Konec připáleným pánvím, formičky s bezchybným tvarem

Napadne vás při sledování pořadu o vaření, jak to, že jde slavným ta kulinařina bez většího úsilí? Žádné připálené pánve, krájení jim jde se záviděníhodnou lehkostí, upečené bábovky se vyklápí z forem doslova samy a naservírované pokrmy vypadají vždycky božsky.? Co si budeme povídat, praxe dělá svoje. Ale co vám už slavní neprozradí, je, že mají nepřekonatelné pomocníky, kteří jim práci sakramentsky ulehčují. 

Krájení? Jedině se špičkově ostrými noži Zwilling, které nezapřou svou německou kvalitu. Dokonale nadýchané těsto? Z kuchyňského robotu KitchenAid, který se v rodinách dědí jako rodinné stříbro. Silné, krémové omáčky vyčarují jedině z litinových hrnců Staub. A jak je to se servírováním? Polovinu úspěchu vám zaručí nádherný porcelán. Bělostný kostní porcelán Villeroy & Boch či Rosenthal dotáhne na stole váš kuchařský výtvor na mistrovské dílo.

O slevu si stačí říct

Myslíte si, že si podobně kvalitní vybavení kuchyně nemůžete dovolit? Jste na omylu. V obchodech Potten & Pannen – Staněk ve dnech 12. - 16. 9. dostanete 20% slevu na všechny tyto oblíbené značky slavných. Nakoupit s 20% slevou můžete ve všech kamenných obchodech nebo na pottenpannen.cz se slevovým kódem: CHCISLEVU.

A nezapomeňte, jen pět dní!

Štítky potten & pannen, akce

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.