pátek 26. dubna 2024 Oto

Psi na Nové Ulici údajně sežrali otrávené pamlsky a zemřeli. Policisté o případech nevědí

Na Nové Ulici v Olomouci mělo v minulých dnech dojít k minimálně dvěma případům, kdy psi sežrali otrávené pamlsky. Podle facebookové stránky Ztracení a nalezení Olomoucký kraj byl jeden pes otráven na trase, která vede ulicemi Vojanova, Hraniční, Čajkovského a I. P. Pavlova. Další pes měl být otráven v areálu Fakultní nemocnice v Olomouci. Policie však o žádném případu otráveného psa v Olomouci neví.

Koncem uplynulého týdne sdílela facebooková stránka Ztracení a nalezení Olomoucký kraj příspěvek, ve kterém pisatelka informuje o tom, že její pes zemřel poté, co sežral otrávené pamlsky, které byly rozházené na Nové Ulici v Olomouci. Další žena připojila pod příspěvek komentář v následujícícm znění: „I naše fena v pondělí díky tomu umřela, stalo se to přímo v areálu FN“

Policisté však o případu nebyli informováni. „Do této doby neevidujeme žádné oznámení, týkající se předmětné události," uvedla v pondělí odpoledne policejní mluvčí Irena Urbánková. Ani olomoučtí strážníci o otrávených návnadách nic nevědí. „Také jsme nezaznamenali žádné oznámení podobného charakteru,“ vyjádřil se mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Foto Pixabay.com

Štítky psi, návnada, otrava, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.