pátek 3. května 2024 Alexej

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lázně Slatinice připravují dárkové poukazy k Vánocům a silvestrovské pobyty

PR článek

Někomu se to může zdát brzo, ale někomu naopak přijdou informace a nápady na vánoční dárky vhod. Řeknete si obchody jsou plné zboží, koupit můžete prakticky cokoli. Stačí mít plnou peněženku nebo dobře nabitou kartu a můžete vyrazit na nákupy. Bez fantazie a delšího přemýšlení opravdu nakoupíte. Ten, kdo si dává záležet na tom, aby udělal dárek opravdovou radost, nenechává nákup na poslední chvíli. My pro vás máme tipy na vánoční dárky plné zdraví, pohody a relaxace.

Zastavit čas neumíme, ale umíme zajistit, že se čas zastaví alespoň na chvíli během pobytu v lázních. Dopřejte svým blízkým trochu času pro sebe tím, že jim věnujete dárkový poukaz do lázní Slatinice. Vybírat můžete mezi léčebnými pobyty s ubytováním v moderním lázeňském domě Balnea. Všechny služby od ubytování, stravování přes procedury probíhají v jedné budově. Během pobytu budou moci navštívit také bazén nebo si dát večer něco dobrého v kavárně.  

Chcete-li dopřát chvíle pohody a odpočinku, zakupte vánoční dárkový poukaz na relaxační nebo wellness pobyt. Kromě lázeňského domu Balnea je možné zajistit ubytování v krásném a stylovém penzionu Majorka. Na své hosty tady čekají prostory k saunování a odpočinku.

Pobyty na příští rok pořídíte ve vánoční nabídce levněji, se slevou 10 %. Pokud byste si nebyli jistí výběrem, pak můžete zakoupit poukaz v určité finanční hodnotě a obdarovaný si vybere sám z pestré nabídky.  

Kromě klasických procedur tady zavedli ne jednu novinku, ale hned dvě luxusní procedury. Zdálo by se, že jsou určeny pro ženy, ale mohou je využít i muži. Rituál Tokoriki je masáž horkými mušlemi, tzv. srdcovkami, které  dobře udržují teplo. Specifickými masážními tahy se odbourává svalová únava a navozuje fyzická i psychická regenerace, stimuluje krevní i lymfatický oběh, uvolní ztuhlé svalstvo, odstraní energetické bloky a bolesti.

S výběrem vhodného vánočního dárkového poukazu vám rádi pomohou na recepcích jednotlivých lázeňských domů. Kontaktovat je můžete osobně, e-mailem nebo telefonicky. Vánoční nákupní sezóna sice ještě nezačala, ale vánoční dárkové poukazy do lázní Slatinice si můžete zakoupit v předstihu už nyní. Bez stresu a v pohodě. 

V lázních Slatinice vás také zvou na Silvestrovský pobyt, který se tradičně koná v lázeňském domě Balnea. Nudit se určitě nebudete, program je nabitý procedurami i kulturními pořady. Vrcholem pobytu je samozřejmě Silvestrovská noc se sváteční večeří, tanečním vystoupením i novoročním překvapením.

Tak neváhejte a využijte zvýhodněné ceny vánočních dárkových poukazů a Silvestrovského pobytu. Skvěle se tady postarají o vás i o vaše blízké. Lázně Slatinice poskytují péči o zdraví s dlouholetou tradicí a jsou prvními akreditovanými lázněmi v ČR. Zaručují kvalifikovaný personál a kvalitní péči. 

Více se dozvíte na webu www.lazneslatinice.cz.

Autoři | Foto archiv lázní Slatinice

Štítky Slatinice, lázně, dárkové poukazy, Silvestr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.