neděle 5. května 2024 Klaudie

Policisté žádají o spolupráci při objasnění dopravní nehody a pátrání po možném svědkovi

Olomoučtí dopravní policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého cyklisty – možného svědka a objasnění okolností poškození závory vjezdu na parkoviště u prodejny na ulici Dobnerova – Kmochova v Olomouci, k níž mělo dojít v pondělí 2. 12. 2019 v době kolem 21:30 hodin.

Škoda je předběžně odhadována na pět tisíc korun. Událost je šetřena jako dopravní nehoda. V uvedenou dobu se na daném místě měl pohybovat cyklista, jehož fotografii se podařilo policistům zajistit z kamerového záznamu, a pro policisty může být důležitým svědkem. Svými informacemi by mohl pomoci objasnit celou událost.

„Pokud by někdo z občanů cyklistu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Rovněž žádáme i samotného cyklistu, aby se se svými informacemi přihlásil policistům na výše uvedených kontaktech,“ žádá mluvčí Urbánková olomoucké policie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky pátrání, svědek, policie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.