neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

VÍKEND PODLE DRBNY: Hokej, burgery a divadlo

Před námi je třetí víkend roku 2020 a my vám přinášíme pár tipů, kam během mrazivých dní vyrazit. Na páteční noc je připraven zajímavý program pro děti - Noc s cirkusem. Fanoušci hokeje mohou zajít na další domácí zápas kohoutů a hudebníci na koncert do S-klubu. V sobotu otevře své brány zájemcům o studium Univerzita Palackého. Během celého víkendu se budou na olomouckých Poděbradech připravovat domácí burgery. Víkend můžete zakončit divadlem a ti sportovnější z vás veřejným bruslením. O skvělou zábavu během víkendu nebude nouze!

PÁTEK

Noc s cirkusem

V pátek se mohou děti zúčastnit události Noc s cirkusem, která je určená pro děti od šesti do třinásti let, ale po domluvě i pro starší.  Akce začne dnes v sedm hodin večer a potrvá až do sobotní deváté hodiny. Pro děti budou připraveny sítě, kruhy, šály. Spát bude možné jak v sítích tak na žiněnkách. Čekají je večerní a ranní lekce, nápadité hry, společně strávená noc s pyžamovou párty a snídaně. Akce se uskuteční v prostorách Cirk Atum. 

HC Olomouc vs Mountfield Hradec Králové

o dvou venkovních utkáních se Hanáci v pátek 17. ledna od 18 hodin představí opět na domácím ledě! Soupeřem jim tentokrát bude Hradec Králové, kterému v obou předchozích zápasech podlehli jen těsně, a nyní budou chtít soupeři porážku vrátit. Napínavé utkní začíná dnes v 18:00 na zimním stadionu Olomouc. 

Dunaj v S-klubu

Populární kapela Dunaj, která v minulém roce obnovila svoji činnost, zavítá dnes večer do olomouckého S-klubu. Vstupenky na koncert je stále možné zakoupit v předprodeji za 350 Kč. S-klub se pro fanoušky otevně v šest večer a koncert začně ve dvacet hodin. 

SOBOTA

Den otevřených dveří na Univerzitě Palackého

V sobotu 18. ledna otevře brány všech svých osmi fakult Univerzita Palackého. Den otevřených dvěří bude probíhat od osmi do čtrnásti hodin.  Zájemnci o studium se dozví vše o nabízených studijních programech a možnostech studia. Budou také moci nakouknout "pod pokličku" dění na fakultách a dostanou se i do prostor běžně nepřístupných.  Pro účastníky DOD je k dispozici bezplatná mobilní aplikace Studuj na UP, která obsahuje informace o studijních oborech a navíc usnadní orientaci v univerzitních budovách. 

Burgry na Gebech

Během celého víkendu bude na olomouckých Poděbradech probíhat akce Burgry na Gebech! Připravenu bude několik druhů burgerů - burger s trhaným vepřovým žebírkem, Halloumi burger , Rybí burger a další.  Nebudou chybět ani domácí hranolky s mayo a salát coleslaw. V nabídce bude také česneková polévka. Událost bude probíhat v sobotu i v neděli vždy od 10:00 do 17:00. 

NEDĚLE

Divadlo na cucky - Tři oříšky

Divadlo na cucky uvede v něděli v deset hodin dopoledne představení Tři oříšky - zábavná autorskou interpretaci klasické pohádky, kterou pro divadlo připravila tvůrčí dvojice Šimon Spišák (režie) a Karel Czech (výprava), působící v nezávislém progresivním Novém divadle v Nitře. Hrají: Radka Caldová a Adam Joura. Vstupné je 80 Kč. 

Veřejné bruslení 

V neděli dopoledne od 8:30 do 9:30 a odpoledne od 15:00 do 16:00  bude pro zájemce o veřejné bruslení otevřen zimní stadion Olomouc. Na stadionu jsou návštěvníkům k dispozici lavičky pro přezutí bruslí a sociální zařízení v útrobách haly. Vstupné je jednotné - 40 Kč a platí se na pokladně zimního stadionu vždy 20 minut před začátkem veřejného bruslení.

Příjemně strávený víkend přeje Olomoucká drbna! 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky víkend, akce, události, zábava, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.