neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

VÍKEND PODLE DRBNY: Zábava pro naše nejmenší, ale i bramborová grilovačka nebo koncert Red Zeppelin Revival

Před námi je druhý únorový víkend víkend a my vám přinášíme pár tipů, kam během mrazivých dní vyrazit. Na páteční den a zároveň i celý víkend je připraven zajímavý program pro ty nejmenší batolata - herna Kuk. Pro dospěle nabízí divadlo Tramtarie představení s názvem Prostři mě! V sobotu dopoledne proběhne běh na Posluchov a na olomouckých Poděbradech budou dobroty z brambor. Sobotní večer zahraje ty největší hity od Red Zeppelin jejich Revival. V neděli můžete zajít na veřejné bruslení a nebo do kina. O skvělou zábavu během víkendu nebude nouze!

PÁTEK

KUK v Olomouci

Od pátku až do neděle bude pro ty nejmenší na Střední škole polytechnické připravena herna KUK. Pro batolata bude připravené bludiště, haptický koberec,  interaktivních „týpí“ a další spousta kreativních atrakcí. Užít si společně mohou také divadlo pro nejmenší od Studia Damúza. Připravena bude Hudební pohádka, představení Ptáček a lev a Batosnění. Nejmenší diváci si na Kuku mohou poprvé osahat, prozkoumat a podívat se na představení, pro které neexistuje jazyková bariéra a která berou děti jako parťáky. Celý program a vstupenky na jednotlivé části neleznete  ZDE.

Prostři mě!

Divadlo Tramtarie uvede dnes od v 19 hodin představení s názvem Prostři mě. Komedie z naší mediální současnosti. Nejmenovaná televize uvádí v premiéře 35. řadu oblíbené reality-show, jejíž soutěžící jsou na tři měsíce zavřeni v domě plném skrytých kamer. Hra o jeden milion korun plná strategií, intrik a obnažených emocí právě začíná. Její soutěžící Míra, Jana, Bára a Vít jsou ochotni poprat se o výhru. Mají však jeden problém. Jsou to bývalí skauti! Podaří se jim v drsných podmínkách Ponorky udržet své čestné zásady? A kdo vyhraje milion? Hrají Jana Posníková, Miroslav Černý, Vít Pištěcký a Barbora Šebestíková. Vstupenky na představení jsou v prodeji ZDE. 

SOBOTA

Běh na Posluchov 

V sobotu se uskuteční již 33. ročník Běhu na Posluchov. Trať ze Svatého Kopečna na Posluchov bude tradičně na 10 nebo 5 kilometrů. Její podmínky budou pro letošní rok skvělé - běz ledu a bez sněhu. Start závodu je v 11 hodin dopoledne. Prezentace proběhne už od 9 hodin. 

Sobotní bramborová grilovačka

Během celého sobotní dne bude na olomouckých Poděbradech probíhat Sobotní bramborová grilovačka! Připraveny budou lokše se slaninou nebo s cheddarem a také pečený brambor s trhaným masem nebo cheddarovým přelivem a rukolou. Speciality z brambor z grilu budou pro všechny nachystány už od 10 hodin dopoledne. 

Led Zeppelin Revival Praha 

V osm hodin večer začně v Bounty Rock Café koncert kapely Led Zeppelin Revival Prague. Nejedná se o revival s cirkusovými prvky ve smyslu napodobování oblečení, gest a tance původních protagonistů, ale kapelu zajímá pouze HUDBA, která je naprosto výjimečná a nadčasová a je nutné ji hrát živě, s pokorou a zároveň se zápalem. Skupina existuje již 16 let a stále radostně pokračuje. Koncert v Bounty Rock Cafe bude skvělým zakončením našeho turné po Slovensku a Moravě, jehož začátek bude den předtím v Novém Meste nad Váhom, v klubu Blue Note. Vstupné na akci je 150 Kč.

NEDĚLE

Veřejné bruslení 

V neděli dopoledne od 10:00 do 11:00 a odpoledne od 14:00 do 15:00 hodin  bude pro zájemce o veřejné bruslení otevřen zimní stadion Olomouc. Na stadionu jsou návštěvníkům k dispozici lavičky pro přezutí bruslí a sociální zařízení v útrobách haly. Vstupné je jednotné - 40 Kč a platí se na pokladně zimního stadionu vždy 20 minut před začátkem veřejného bruslení.

Daleko od Reykjavíku

Kino Metropol uvede v neděli v 17:30 film Daleko od Reykjavíku. Drama představuje příběh o silné a tvrdohlavé ženě který se odehrává v kulisách překrásné islandské krajiny a je protkán jemnou severskou absurditou. vstupné do kina je 140 korun

Příjemně strávený víkend přeje Olomoucká drbna! 

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.