pátek 3. května 2024 Alexej

Olomoucká nákupní centra zavírají prodejny. Potraviny, léky a další potřeby si lze nadále koupit

Obchodní centra v Olomouci hlásí omezený provoz. Od nového nařízení vlády s platností od dnešních šesti hodin ráno se zavírají restaurace a obchody s výjimkou potravin, drogerií, lékáren, čerpacích stanic a elektra. Tato omezení budou trvat minimálně následujících deset dní, tedy do 24. března. Jak se k tomu postavila olomoucká nákupní střediska a kde je možné nakoupit?

Olympia Olomouc

„S účinností od 14. 3. od 6:00 do 24. 3. 2020 do 6:00 dochází k uzavření všech prodejen, s výjimkou hypermarketu Albert, lékárny Dr. Max, čerpací stanice AVIA, tabáku Valmont, Zvěrokruhu, Fokus optik, dm drogerie a Datartu," uvedlo obchodní centrum na svých facebookových stránkách dnes před desátou hodinou ranní.

Galerie Šantovka

„Na základě usnesení vlády ČR o přijetí krizového opatření je většina našich obchodů pro zákazníky uzavřena. Výjimku tvoří pouze prodejny a provozovny blíže specifikované v usnesení," uvedla nákupní galerie na svých webových stránkách, bez bližšího upřesnění.

Obchodní Centrum Haná

„Naše centrum zůstává otevřené, avšak dle rozhodnutí vlády České republiky, s účinností od 14. března 2020 od 6:00 se uzavírají obchody, s vyjímkou hypermarketu TESCO, lékárny, drogerie a pár prodejen," uvedlo na svých webových stránkách centrum.

Olomouc CITY

I v Olomouc CITY se ve velkém uzavírá. Následující obchody však dle informací centra zůstanou otevřené: Datart, iLoveServis, GrandOptical, Geco - Tabák, O2, Oxalis, Pamacom, Pet Center, Teta drogerie.

Galerie Moritz 

„V tuto chvíli jsou otevřeny potraviny Billa, DM drogerie a tabák GECO v suterénu centra. V přízemí je otevřena Lékarna BENU a CEWE Fotolab. V provozu je pak i elektro DATART, Eko čistírna a samoobslužná prádelna," sdělila redakci manžerka centra, Karla Otavová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB Galerie Šantovka

Štítky OC, zavřeno, vláda, koronavirus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.