neděle 19. května 2024 Ivo

Olomoucká outdoor reklamka ARES CZ poskytla v době pandemie koronaviru plochy zadarmo městu a kraji

Když už není tolik kšeftů, alespoň pomůžeme. Tímto se řídí v době pandemie koronaviru i olomoucká outdoor reklamka ARES CZ, která poskytla plochy, které neobsadila komerční reklamou, městu a kraji, aby na nich mohly prezentovat informace občanům týkající se koronaviru.

„V dubnu jsme nabídli zdarma naše reklamní plochy městu Olomouc a Olomouckému kraji. Obě instituce nabídky využily pro boj proti koronaviru. Na citylightech a billboardech jsou tak prezentovány důležité informace o mimořádně zřízených  telefonních linkách a webových stránkách," řekli manželé Chytří, majitelé společnosti.

Ani ARES CZ to nemá v době pandemie lehké. „Zaskočil nás obrovský rozsah škod dotýkající se mnoha odvětví a také venkovní reklamy. Reklamní akce plánované na duben a další měsíce byly zrušeny. Výstaviště, divadla jsou zavřeny, sportovní akce se nekonají a firmy fungují v omezeném režimu. Situace není jednoduchá," podotýkají Věra A Radek Chytří.

„Realizovali jsme nezbytné kroky. Dle nařízení vlády jsme provedli nutná opatření na ochranu zaměstnanců i zákazníků. Zakázky nyní řešíme přes telefon a email, polepy realizujeme v našich prostorách a předáváme hotové polepy dle bezpečnostních opatření," dodávají.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto archiv společnosti ARES CZ

Štítky ARES, pomoc, koronavirus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.