pondělí 29. dubna 2024 Robert

Kam s Výtiskem? Spekuluje se i o Olomouci

Před několika dny bylo oficiálně potvrzeno, že Jan Výtisk definitivně odchází z Vítkovic. Své angažmá v nejvyšší hokejové soutěži by rád prodloužil, podle serveru hokej.cz je jeho jméno skloňováno i právě s Olomoucí.

„Přiznávám, byl to šok. Řekli mi, že chtějí hrát jiným stylem a prostě jim do toho nezapadám. Že bych byl sedmý, osmý bek a pak by se vidělo. Ve svém věku ale nebudu čekat, zda se někdo zraní," ohlíží se Výtisk za svým koncem v rozhovoru pro sport.cz.

„Neříkám, že nabídky nemám. Ale teď, jak je ta doba taková špatná, tak všichni zvažují. Navíc teď vyšlo, že se možná uzavře extraliga, takže je to zase o něco složitější," popisuje svoji aktuální situaci pro sport.cz. „Zatím nemám nic konkrétního, ale doufám, že se něco objeví. Já se o to porvu a věřím, že si ještě zahraju."

Výtiskovo jméno je skloňováno také v souvislosti s Olomoucí. Bylo by to logické, protože v těchto dnech bylo také oficiálně ohlášeno, že Jan Jaroměřský opouští defenzivní řady kohoutů a jde do Třince. Zájem o Výtiska je však i v první lize. „Prioritou je nejvyšší soutěž. Věřím, že nějaká nabídka z extraligy přijde a že ještě nějaké zápasy přidám," řekl pro hokej.cz Výtisk.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Výtisk, Hc Olomouc, Mora, Výtisk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.