pátek 3. května 2024 Alexej

Olomoucký bazén v pondělí otevírá venkovní areál. Otevře i Aquapark

Jak olomoucký Plavecký stadion ve městě, tak i Aquapark na Horním lánu se chystají v pondělí 25. května znovu otevřít své brány olomouckým plavcům. Uvolněná bezpečnostní opatření ale neznamenají vrácení se do plného provozu. Bude také potřeba dodržovat několik pravidel.

Olomoucký Plavecký stadion zahajuje sezónu v pondělí 25. května otevřením venkovního areálu. Krytý bazén otevře o dva dny později ve středu. „Provozní doba areálů bude 9.00 - 20.00 hodin. Poslední vstup bude umožněn 1 hodinu před koncem provozní doby. Ve všední dny bude pro veřejnost k dispozici areál krytého bazénu pouze od 9 do 14 hodin. V odpoledních hodinách od 14 do 20 hodin bude vyhrazen pro sportovní oddíly,“ uvádí na svém webu.

Aquapark Olomouc v pondělí otevře v plném provozu s původní otevírací dobou. „V pondělí 25. května se znovu otevírají brány našeho Aquaparku - vnitřní areál, sauna (zatím bez saunových ceremoniálů, ale s klasickou pondělní Dámskou jízdou), masáže, solarium. Zároveň spouštíme všechny programy,“ lákají v Aquaparku návštěvníky.

Na veřejných koupalištích budou podle Ministerstva zdravotnictví nadále trvat některá bezpečnostní opatření. Při pohybu po areálu bude potřeba mít po celou dobu nasazenou roušku. Pouze na koupání si ji mohou plavci sundat. Zároveň lehátka a deky by mezi sebou měly mít minimálně dvoumetrovou mezeru.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto olterm.cz

Štítky bazén, olomouc, aquapark, plavec, otevřeno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.