pondělí 29. dubna 2024 Robert

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Trampolínové centrum v Olympii mění název na Jump Academy, láká na skupinové lekce i skvělé akce

PR článek

Trampolínový park, které se nachází v olomouckém nákupním centru Olympia, mění název z Jump Planet na Jump Academy. Název podle zakladatele projektu Tomáše Tarana více vystihuje směr, kterým se chtějí vydat - nově totiž nabízejí nejen zábavní park plný trampolín a atrakcí, ale také skupinové lekce, sportovní kroužky pro děti a v neposlední řadě také plánují velkou akci 27. června s názvem EVENT No.1 Olomouc, jehož hlavní hvězdou bude slavný parkurista a youtuber Vladimír „Vova“ Koldaev, který natáčí videa nejen s parkurovou tematikou.

Více o Jump Academy se dozvíte na jejich webu či Facebooku. Zasoutěžit si s nimi můžete zde.

Hlavní doménou zábavního parku Jump Academy jsou samozřejmě atrakce. Ty se snaží tamní tým neustále doplňovat o nové kousky. „Relativně nedávno jsme pořídili Wipeout eliminátor, což je dvouramenné zařízení. Přes ramena musíte buďto přeskočit nebo je podlézt, prostě je jakýmkoli způsobem překonat," popisuje jednu z nejnovějších atrakcí Martin Matera, manažer centra.

Skupinové lekce i teambuilding

V Jump Academy nabízí vyžití nejen pro jednotlivce či rodiny, ale i pro firmy či sportovce. „Chceme naplno dostát svému novému jménu, proto nabízíme možnosti teambuildingů, narozeninových oslav či firemních akcí či večírků. Velkou novinkou jsou individuální či skupinové lekce gymnastiky a parkouru pro děti pod vedením zkušených odborníků. Na své si však přijdou i dospělí, kterým rovněž nabízíme skupinové lekce,” říká Petr Zavadil, regionální manažer centra.

Právě parkourový kroužek pro děti je žhavou novinkou Jump Academy. „Na kroužek se bude dát registrovat od září, připravovanou akcí s Vovou na ně chceme upozornit už teď,” říká Zavadil. Od září budou stejně tak probíhat i gymnastické kroužky (na video můžete kouknout zde). Jump Academy má také zbrusu nové promo video, jak probíhají fitness lekce, podívat se můžete zde.

Velká akce s hvězdou parkouru už 27. června

Na sobotu 27. června plánuje team Jump Academy velkou akci pro děti i dospělé s názvem EVENT No.1 Olomouc. Jako hvězda dne se představí světoznámý parkourista a youtuber Vladimír „VOVA“ Koldaev. „Jsme rádi, že jsme do Olomouce dostali jak zvučné jméno, jakým je VOVA. Nebude to ale jen o něm, po celý den se lidé mohou těšit jak na VOVOvu parkour exhibici, tak na workshopy, prezentaci našich nových kroužků, ale třeba i na výživového poradce - který lidem provede analýzu těla zdarma. Bohaté občerstvení je u nás samozřejmostí,” říká Zavadil.

Pro děti i dospělé 

Velkou zábavou pro děti, ale i pro celé rodiny, je například velká plocha plná trampolín, kde můžete dělat přemety vzad, vpřed, předvádět gymnastické prvky - prostě si pořádně zadovádět. „Na první pohled se to zdá jako jednoduchá záležitost, ale po pár minutách skákání se z této aktivity stane regulérní sport,” popisuje Petr Zavadil.

Na své si přijdou i vyznavači parkouru. Ti mají možnost předvést své schopnosti jak na trampolínách, tak i například i na atrakci Jumping Pyramid či ve vzduchu nad molitanovou jámou. „Ta je velmi oblíbenou, hlavně proto, že je velmi příjemné do ní bezpečně jakkoli skákat. Jako do peřinky,” přirovnává Zavadil.

Když je řeč o bezpečnosti, o tu je zde nanejvýš postaráno. „Každý návštěvník od nás dostane speciální ponožky na míru jeho velikosti. Jsou protiskluzové, což je při skákání na trampolínách velmi důležité. S nimi máte jistotu, že dopad bude vždy pevný,” říká závěrem naší návštěvy Zavadil.

Součástí Jump Academy je i bohaté zázemí v čele s rozmanitě vybaveným barem, volnou chvíli si děti i dospělí mohou krátit i v 9D kině.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky trampoliny, Jump Planet, Jump Academy, trampolínový park, zábavní park, zábava, sport, pro děti, rodiče s dětmi, zábavní centrum, zábava pro děti, parkour, fitness, gymnastika, narozeninové oslavy, teambuilding, firemní akce, skupinové lekce, sportovní kr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.