pátek 3. května 2024 Alexej

Selské trhy ve Smetanových sadech sklidily úspěch. Uskuteční se také o prázdninách

Pro velký úspěch budou Selské trhy pokračovat na Výstavišti Flora i v létě. O možnost nakoupit si od lokálních výrobců a pěstitelů tak zájemci nepřijdou ani v červenci a srpnu. Ve Smetanových sadech za Pavilonem A se budou jednou za čtrnáct dní vždy od 13 do 18 hodin.

„Kvůli velké oblibě jsme se rozhodli trhy pořádat i v letních měsících. Takže si můžete poznamenat nové letní termíny: 17.7., 31.7.,14.8. a 28.8. i novou otevírací dobu, kterou v červenci a srpnu prodlužujeme do 18 hodin,“ oznámila garantka akce Zuzana Chalupová. Selské trhy nabízí čerstvé ovoce a zeleninu, mléčné výrobky, uzeniny a maso, džemy a marmelády nebo kuchyňské bylinky a koření od lokálních producentů a pěstitelů.

Poslední Selské trhy před létem se uskuteční tento pátek 26.června od 13 hodin. Za pavilonem A ve Smetanových sadech se tentokrát mohou návštěvníci těšit na překvapení. „Nákupy potravin vám zpříjemní hudební doprovod brněnské kapely Mosskin v rámci spolupráce s iniciativou Univerzity Palackého v Olomouci Zaparkuj - oživujeme veřejný prostor. Další novinkou, kterou si pro vás v pátek chystáme, je půjčování piknikových košů a dek,“ oznámila za VFO manažerka propagace Kristýna Buchtová. Aby se koš dostal na každého zájemce, je potřeba je předem rezervovat na chalupova@flora-ol.cz nebo telefonicky na 603 881 316.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto olomouc.eu

Štítky flora, výstaviště, zahrada, rostliny, zelenina, ovoce, trhy, selské

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.