pondělí 29. dubna 2024 Robert

Kino Metropol chystá sobotu s kultovním seriálem Přátelé. Nebude chybět ani tematická snídaně

Už tuto sobotu 15. srpna od 11 hodin promítá kino Metropol výběr dvanácti epizod z legendárního seriálu Přátelé. Při této příležitosti si kavárna kina přichystala tematické občerstvení, které podává s předstihem už od 9 hodiny, aby si diváci mohli v klidu vychutnat snídani ještě před samotným promítáním.

a programu je výběr epizod napříč celým seriálem ve verzi s českým dabingem. Diváci tak mohou vidět oblíbené epizody jako „Rossův sendvič“, „Pomluvy“, kde si zahrál Brad Pitt, nebo nezapomenutelnou „Jak Joey mluvil francouzky“. Projekce je rozdělená do tří bloků po 4 epizodách, které oddělují půlhodinové pauzy, během kterých se diváci můžou občerstvit na kavárně kině.

Vstupenky jsou v prodeji na pokladně kina a na jeho webových stránkách. Vstupné činí 150 Kč za celou projekci. Více informací hledejte na facebookové události.

K snídani kavárna kina mimo jiné nabídne ikonický Rossův sendvič s krůtím masem, Moničin quiche nebo oblíbenou prázdninovou snídani Phoebe – mimosu. A protože k Přátelům nezaměnitelně patří káva, všichni diváci ji mají ke vstupenky zdarma v podobě batch brew z brazilské kávy.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Facebook FRIENDS (TV show)

Štítky přátelé, seriál, kino, metropol, olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.