sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V olomoucké Šantovce odstartovala soutěž Golfové léto. Hraje se o ceny za statisíce korun

PR článek

Letošní léto v olomoucké Galerii Šantovka patří golfu a minigolfu. Od pátku 7. do čtvrtka 27. srpna čeká na návštěvníky centra v pasáži několik stanovišť pro tuto oblíbenou letní aktivitu. Green se čtyřmi jamkami na puttování, několik minigolfových stanovišť s překážkami i dvanáctimetrové hřiště s jamkou na jeden odpal “Hole-in-one”. To vše bude návštěvníkům obchodního centra k dispozici ke hře a také k soutěžení o skvělé ceny v pasáži v prostorách přízemí před H&M.

„Jednotlivá golfová stanoviště a půjčovnu golfových holí a míčků mají návštěvníci k dispozici po celou dobu akce denně od 12 do 18 hodin, kdy mohou děti i dospělí zdarma trénovat své golfové dovednosti. Věříme, že je tato letní zábava nadchne,“ zve na srpnové volnočasové aktivity v Šantovce David Podstata, marketingový manager centra

Golfové léto v srdci Olomouce bude především ve znamení soutěží. Hlavní golfová soutěž bude soustředěna na greenu se čtyřmi jamkami a soutěžit se bude v puttování, tedy dovedení míčku postupně do čtyř jamek, a to na čas.

Víkendová soutěž s Rádiem Haná bude probíhat každou sobotu a neděli na hřišti “Hole-in-one” a odměněni budou vždy první tři návštěvníci, kterým se v daný den podaří trefit jamku na jeden pokus. Základní kolo soutěže v puttování proběhne od 7. do 23. srpna, denně od 12 do 18 hod.

Hraje se o ceny za statisíce korun

Golfové léto vyvrcholí ve čtvrtek 27. srpna eventovým dnem, v rámci kterého proběhne mimo jiné finálové klání soutěže v puttování - pozváni budou nejúspěšnější soutěžící ze základního kola, kteří zvládnou projít všechny čtyři jamky s nejlepším výsledkem.

Soutěžící mohou vyhrát hodnotné ceny - luxusní postel Saffron, ubytování v 4* hotelu Golf Resort Olomouc, zapůjčení vozu Mercedes-Benz, elektroniku, vstupy do fitness, víkendové i wellness pobyty, šperky, výlety, kosmetiku, knihy, značkové hry a hračky, poukazy a další skvělé ceny!

Více informací o soutěži a aktuální zebříček finalistů naleznete na webových stránkách Galerie Šantovka.

Ohodnoť článek

Foto Galerie Šantovka

Štítky golf, olomouc, šantovka, soutěž, ceny, děti, volný čas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.