sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kam v Olomouci pro autodíly? Tradiční firma Pegas vám nabídne vše, co si správný motorista může přát

PR článek

Historie rodinné firmy se traduje již od roku 1992. Prodej autodílů tehdy probíhal v podstatě z garáže a zboží rozvážel jeden dodávkový vůz. S postupem let se stal Pegas na Olomoucku úspěšným konkurentem dnes již nadnárodních společností zabývajících se prodejem autodílů.

Logickým krokem ve vývoji firmy bylo spuštění e-shopu pegasdily.cz, který v současné době nabízí přes milion položek. „Vybere u nás majitel jakéhokoliv auta,“ říká majitel Radoslav Grulich. E-shop pegasdily.cz se pyšní tím, že prodává automobilové komponenty za velkoobchodní ceny. „Najdou u nás díly pro osobní i užitková vozidla. Nabízíme jak díly od předních světových výrobců, tak i originální díly výrobců automobilů,“ dodává Grulich.

Pegas neprodává jen náhradní díly vozů, ale také vše, co se k servisu auta hodí. Od základního nářadí, až po „zouvačku“ pneumatik. Vybavit si celou dílnu jen v tomto obchodě tedy není problém. Chybí vám něco z povinné výbavy auta nebo potřebuje váš vůz doplnit některou z kapalin? I na to jsou Pegas díly připraveny. Mezi zákazníky je také velmi oblíbený bonusový program.

Před několika lety přišly Pegas díly také s vlastní značkou motorových olejů a autobaterií. „Pegas oil je značka olejů vyráběná přímo pod záštitou naší firmy. Oleje vynikají skvělou cenou v kombinaci s kvalitou srovnatelnou s předními výrobci maziv. Autobaterie aktuálně prodáváme již třetím rokem a mezi zákazníky se těší čím dál větší oblibě, protože evidujeme pouze 0,4% reklamací,“ říká Radoslav Grulich. 

Prodejna a k ní přidružený servis Pegas díly se nachází nedaleko centra Olomouce. Zákazníkům je na ulici Lazecká před kruhovým objezdem u Finančního úřadu otevřena každý všední den mezi osmou a sedmnáctou hodinou. Osobní odběr objednaných dílů nabízí samozřejmě zdarma, využít ale můžete také některé z více jak stovky odběrných míst po celé republice.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky auto, autodíly, pegas, olomouc, technika, náhradní, oprava, servis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.