neděle 5. května 2024 Klaudie

Vstupenky zdarma za staré elektrospotřebiče. ZOO Olomouc v sobotu upozorní na důležitost recyklace

Olomoucká zoo nabízí na sobotu zdarma vstupenky pro děti. Pokud máte doma starší elektrospotřebič, vezměte ho s sebou a budete odměněni. V sobotu se navíc zoo spojí také s partnery, jejichž hlavní cíl je ochrana zvířat.

Akce se vstupenkou zdarma pro děti proběhne v sobotu od 10 do 16 hodin. „Projektem S vysloužilci do zoo upozorňuje společnost ELEKTROWIN na skutečnost, jak je recyklace důležitá,“ uvedla tisková mluvčí Iveta Gronská.

Za každý elektrospotřebič, který přinesete, vám bude uhrazena dětská vstupenka. Platí pro prvních 100 odevzdaných spotřebičů.

V sobotu od 10 do 15 hodin se v Zoo Olomouc spojí také několik partnerů. „Jednou z aktivit renomovaných zoologických zahrad by mělo být zapojení se do projektů zaměřených na ochranu ohrožených drůhů zvířat po celém světe,“ sdělila Gronská.

Můžete se těšit na stanoviště The Kukang Rescue Program, který je na ochranu outlonů váhavých. Dále zde bude například Česká společnost pro ochranu netopýrů nebo Katedra ekologie a životního prostředí UPOL.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Zoo Olomouc Facebook | Zdroj zoo-olomouc.cz

Štítky zoo, Olomouc, ochrana, zvířat, vstupenka, zdarma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.