čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Řidič srazil chodkyni a ujel. Policie se obrací na veřejnost a hledá svědky

Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody. Ta se stala v neděli 6. září ve 21:40 v obci Šumvald, kdy řidič srazil chodkyni.

„Podle prvotních informací měl dosud nezjištěný řidič nezjištěného vozidla, který jel ve směru od obce Uničov na obec Břevenec, z prozatím přesně nezjištěných příčin narazit do osmadvacetileté chodkyně, která přecházela po silnici ve stejném směru, při pravé krajnici. Poté měl z místa nehody ujet, aniž by tuto skutečnost oznámil na policii,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Při nehodě se chodkyně zranila a skončila v péči záchranářů. Orientační dechová zkouška prokázala u chodkyně přítomnost alkoholu.

Svědci, kteří v danou dobu úsekem projížděli, případně procházeli, mohli tuto nehodu vidět, a svými informacemi tak přispět k jejímu objasnění, ať kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 766 595, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pátrání, policie, nehoda, chodkyně, řidič, Šumvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.