neděle 5. května 2024 Klaudie

Policie hledá svědky tragické dopravní nehody, při které zemřel osmnáctiletý mladík

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po případných svědcích tragické dopravní nehody osobního vozidla, která se stala v úterý dne 1. září kolem 19:25 hodin na silnici II/635 u obce Břuchotín.

O této tragické nehodě jsme Vás informovali ve středu 2. září. „Vozidlo Peugeot, které řídil osmnáctiletý řidič, a které jelo ve směru od Příkaz, mělo po projetí levotočivé zatáčky dostat, z prozatím přesně nezjištěných příčin smyk, vyjet mimo komunikaci a narazit do stromu. Jeho 18letý řidič při nehodě utrpěl zranění, neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Nehoda je nadále v šetření,“ uvádí policejní mluvčí Irena Urbánková.


Osmnáctiletý řidič zemřel při nárazu do stromu u obce Křelov

V úterý 1. září došlo k tragické nehodě u obce Křelov – část Břuchotín. Podle dosavadního šetření dostal smyk osmnáctiletý řidič a utrpěl smrtelná zranění.


V této souvislosti policie žádá případné svědky, kteří místem události projížděli, nebo nehodu případně viděli, aby prosím, kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 766 573, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.