pátek 17. května 2024 Aneta

Magistrát města Olomouce kvůli zhoršující se epidemiologické situaci omezuje své činnosti

Vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci v Olomouci omezuje Magistrát města Olomouce někeré své činnosti. V rámci magistrátu roste počet nakažených či zaměstnanců v karanténě, a proto je na tyto skutečnosti nutné operativně reagovat. Aktuálně je nejvíce postižen odbor životního prostředí a odbor majetkoprávní. O případném omezení činností bude magistrát informovat.

Zhoršující se epidemiologická situace a šíření nákazy COVID 19 se nevyhýbá ani olomouckému magistrátu. Vzhledem k faktu, že i v rámci magistrátu roste počet nakažených či zaměstnanců v karanténě, budeme nuceni na situaci operativně reagovat. Aktuální stav se tak může projevit v jednotlivých činnostech našeho úřadu. V praxi to znamená, že dle vývoje situace na jednotlivých pracovištích magistrátu a podle počtu onemocnění, či karantény může dojít k omezení některých činností. O případném útlumu jednotlivých činností budeme občany průběžně informovat, uvedl Jan Večeř, tajemník Magistrátu města Olomouce. 

V současné době je nejvíce postižen odbor životního prostředí a odbor majetkoprávní, které sídlí v objektu magistrátu v ulici Hynaisova 10. Kapacita vyřizování žádostí od občanů tedy bude nyní v případě těchto odborů omezena na polovinu a přímý kontakt s veřejností bude omezen pouze na kontaktní pracoviště, které najdete v přízemí objektu.

Magistrát rovněž velmi žádá o maximální využívání elektronického či jiného neosobního kontaktu. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Snášel

Štítky Magistrát, Olomouc, omezení, covid-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.