pondělí 29. dubna 2024 Robert

Spanilá jízda opilého cyklisty na elektrokole skončila nárazem do kovového zábradlí a převozem do nemocnice

Včera večer se na svém elektrokole rozhodl projet devětapadesátiletý muž. Na tom by nebylo nic divného, kdyby si před jízdou nepřilepšil alkoholem. Jeho spanilá jízda tak po chvíli skončila na mostě, kde mu do cesty vběhl pes. Cyklista na něj nestihl dostatečně rychle zareagovat, tudíž spadl a poranil se o kovové zábradlí. Zranění naštěstí nebylo vážné, přesto byl muž převezen do nemocnice.

Bez úrazu se včera večer neobešla spanilá jízda muže na elektrokole. Ten se vyrazil projet směrem na Lipník nad Bečvou, ale na mostě přes řeku Bečvu (u místa zvaného Škarbalka) jeho projížďka škončila. 

Dle jeho tvrzení mu do cesty vběhl pes a podezřelý na něho nestihl dostatečně rychle zareagovat. Spadl na chodník mostu a poranil se o kovové zábradlí. Vinu na tom měl zajisté i alkohol, kterého si muž před jízdou dopřál v hojné míře, protože při prováděné dechové zkoušce se hladina alkoholu zastavila až na hodnotě 2, 29 promile,“ uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová. 

Opilý cyklista se při pádu zranil a musel být převezen sanitkou do nemocnice v Hranicích. Hmotná škoda byla vyčíslena na 5 000 Kč. V souvislosti s nehodou dál probíhá šetření. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, krimi, nehoda, elektrokolo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.