úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete vyměnit okna? Do konce listopadu nabízí firma Sulko tisícové slevy

PR článek

Přemýšlíte nad výměnou oken nebo stavíte dům a okna prostě potřebujete? Firma Sulko přišla s nabídkou: Do konce listopadu má trojskla za cenu dvojskla, a to není vše.

„Navíc rozdáváme slevové poukazy na stínící techniku a sekční garážová vrata v hodnotě až 15 tisíc korun,“ prozradil o akci Tomáš Bráblík, zástupce tradiční firmy Sulko, která vznikla v roce 1993.

Jak jich můžete dosáhnout?

Slevový poukaz v hodnotě pěti tisíc korun na garážová vrata a deset tisíc korun na stínící techniku dostanete tehdy, když objednáte zboží v minimální hodnotě 100 tisíc korun.

Pokud ale nechcete až tolik investovat, tak nevadí. „Když zákazník u firmy Sulko objedná aspoň za 50 tisíc korun, dostane též slevový poukaz na garážová vrata v ceně pěti tisíc korun a k tomu za stejnou částku na exteriérovou stínící techniku,“ popsal Tomáš Bráblík.

Výrobou a montáží oken a dveří se firma Sulko od roku 1993 a za tu dobu jsme v České republice i v zahraničí získali tisíce zákazníků. SULKO je ryze českou rodinnou společností, která staví na tradičních hodnotách a zároveň se snaží být na špici v oblasti kvality a technologické vyspělosti produktů

Jak bylo zmíněno, tohle vše platí do konce listopadu. Nabídka stejné ceny trojskla za cenu dvojskla je určená pro realizované zakázky v plastu. Poukazy ale mohou obdržet i ti, kteří nevyužijí akci trojskla, ale realizují zakázky v izolačním dvojskle nebo v hliníku či dřevu.

„Výhodou je, že slevové poukazy jsou platné po dobu pěti měsíců ode dne podpisu smlouvy,“ řekl Bráblík.

Záruka až na deset let

Jaké jsou další výhody? Kromě slev v řádu desetitisíců korun si můžete všechny vaše produkty vyladit do posledního detailu a od jednoho dodavatele. Firma Sulko Vám navíc pomůže s výběrem a poradí k vaší spokojenosti.

V Olomouci najdete Sulko na ulici Čajkovského 1348/18. Další pobočky a více informací najdete na www.sulko.cz.

email: sulko@sulko.cz
telefonní číslo: 800 155 156

Ryze česká společnost, sídlící v Zábřehu na Moravě, která například dodávala své produkty i do Belgie či Švýcarska, nabízí dlouholetou záruku. A to na deset let.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Sulko, okna, slevy, nabídky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.