pátek 3. května 2024 Alexej

Od pondělí jsou semafory na křižovatce ulic Foerstrova a tř. Svornosti nefunkční. Následovat bude křižovatka u nemocnice

V pondělí 9. listopadu začala plánovaná oprava světelné signalizace na křižovatce ulice Foerstrova a třídy Svornosti. Řidiči, kteří zde budou po dobu příštích dvou týdnů projíždět, se musí připravit na nefunkční semafory a možné tvoření kolon v dopravní špičce. Jakmile zde bude rekonstrukce hotová, pracovníci se přesunou na křižovatku u nemocnice, kde se budou muset řidiči také připravit na vypnuté semafory.

Semafory by na křižovatce ulic Foerstrova a tř. Svornosti měly být nefunkční po dobu maximálně dvou týdnů. „Pokud počasí nezkomplikuje stavební firmě plány, bude světelná signalizace na křižovatce vypnuta od 9. listopadu, přičemž toto omezení potrvá maximálně dva týdny,“ uvedli zástupci města. 

Na dvou křižovatkách v Olomouci se během listopadu vypnou semafory

Omezení rychlosti a zhruba dvoutýdenní provoz bez světelné signalizace budou muset zvládnout řidiči v Olomouci. Na křižovatce ulic Foerstrova a třídy Svornosti totiž pokračují práce na vytvoření koordinovaného tahu jednou z hlavních dopravních...

Stavební práce budou probíhat také na křižovatce u nemocnice na křižovatce ulic Foerstrova a Albertova. Také zde se budou vypínat semafory, a to ihned po dokončení druhé křižovatky s třídou Svornosti. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky olomouc, křižovatka, foerstrova, semafor, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.