neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Olomoucká zoo se ve čtvrtek po 55 dnech otevře veřejnosti!

Zoologická zahrada na Svatém Kopečku se otevře ve čtvrtek 3. prosince od 9:00. Otevřeny budou pokladny. Počty osob před vstupem do jednotlivých pavilonů budou vyznačeny.

„Předpokládáme, že kapacita mimosezónního období nemůže být téměř s jistotou překročena, i přesto je ale podle písemného usnesení vlády stanovena maximálním počtem osob,“ řekla tisková mluvčí Zoo Olomouc Iveta Gronská.

V případě olomoucké zoo se jedná o počet 3000 návštěvníků. „Současně bude potřeba respektovat počet návštěvníků v prostorách pokladen a v pavilonech,“ upozornila tisková mluvčí. Každý pavilon má odlišné rozměry. Počty lidí, kteří budou moct dovnitř, budou vyznačeny před každým vstupem.

Otevřena bude i Restaurace Pod Věží

Pokladny budou otevřeny. „Online mohou návštěvníci zakoupit dárkový poukaz - vstupenky s roční platností, či roční rodinné vstupenky na 10 jednotlivých vstupů,“ popsala Gronská.

„Z provozoven gastra se tradičně v zimním období otevře Restauraci Pod Věží, která se bude řídit pravidly nařízenými vládou,“ doplnila tisková mluvčí Zoo Olomouc.

Naposled mohli návštěvníci do všech zoo v České republice 9. října, od kdy pak platilo nařízení vládou. V případě olomoucké zoo se její brány otevřou po 55 dnech.

OTEVŘENÍ ZOO Zoologická zahrada Olomouc se pro veřejnost otevře 3. 12. 2020 od 9:00 hodin. Předpokládáme, že kapacita...

Zveřejnil(a) ZOO Olomouc dne Úterý 1. prosince 2020

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ZOO Olomouc

Štítky Zoo, Olomouc, otevření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.