pondělí 29. dubna 2024 Robert

Nová prodejna Lidl v Olomouci na Velkomoravské otevře ještě před Vánoci

V pondělí 14. prosince otevírá společnost Lidl na Velkomoravské ulici v Olomouci novou dvoupodlažní prodejnu, která stojí na místě původního prodejny prvního Lidlu v Olomouci. Vedle obchodu s prodejní plochou zhruba 1180 m2 vzniklo také parkoviště pro více než 120 aut. První den otevření bude navíc spojen s podporou olomoucké Mateřské školy Štístko.

Celkově třetí prodejna Lidl v Olomouci přinese zákazníkům řadu novinek. Návštěvníci se podle zástupců společnosti Lidl mohou těšit na široké uličky či nové pokladny s velkým odkládacím prostorem. Součástí prodejny bude také pekárna a velké úseky čerstvého ovoce a zeleniny, masa, uzenin či mléčných výrobků.

V rámci nové prodejny bude fungovat také WiFi připojení zdarma nebo automat na kávu, který nakupující mohou již znát z jiných prodejen Lidl. „V neposlední řadě je myšleno také na zaměstnance, kterým stavební koncept přináší kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch i velkorysé zázemí,“ říká mluvčí Lidlu Tomáš Myler.

Modernizací prošlo také parkoviště, které nabídne rozšířená parkovací stání o šířce 2,70 m pro více než 120 aut včetně vyhrazených parkovacích stání pro rodiny s dětmi. Parkoviště bude stejně jako u dalších dvou Lidlů v Olomouci vybaveno závvorovým systémem. Prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin.

„První den otevření nové prodejny v Olomouci je navíc spojen s podporou Mateřské školy Štístko. V pondělí ji mohou podpořit všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl školce daruje z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Za vybrané peníze školka nakoupí venkovní herní prvky pro děti,“ uvádí mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Lidl

Štítky lidl, otevřeno, prodejna, nová, velkomoravská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.