sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Olomoucký dopravní podnik speciálním hlášením děkuje cestujícím a přeje jim klidné svátky

Jistě už jste zaznamenali vánoční olomoucké tramvaje, které ozdobené projíždějí městem. Mimo zastávek teď zákazníkům přejí tramvaje a autobusy Dopravního podniku města Olomouce přání klidných svátků a děkují za dosavadní přízeň i v této neklidné době. Na tvorbě vánočního přání spolupracovalo Rádio Haná.

Vážení cestující! Ať má vaše cesta jakýkoli cíl, vážíme si toho, že Vás k němu můžeme dovézt právě my. Přejeme Vám pohodové Vánoce a do nového roku především zdraví. Váš Dopravní podnik města Olomouce.“ Těmito slovy nyní olomoucké tramvaje a autobusy zdraví své zákazníky. S nápadem pozdravit a podpořit cestující přišla Hana Tellingerová, obchodní ředitelka Rádia Haná.

Cestuji autobusem už od první třídy a dojíždění tak nějak patří k celému mému životu. Technická vybavenost dopravních prostředků za tu dobu v mnohém pokročila. Tak se dnes dozvíte, na které zastávce autobus zastaví, která bude další nebo že následuje kontrola jízdních dokladů a mám si připravit jízdenku,“ říká Hana Tellingerová. Rozhodla se připravit překvapení pro cestující olomouckého dopravního podniku. Jak sama říká: „Je to pohlazení po duši v tomto utrápeném roce.“ Když se svým nápadem oslovila DPMO nebo KIDSOK, na jejich souhlas nemusela dlouho čekat.

V Rádiu Haná proto připravili návrh textu a po korekturách předali dopravcům v Olomouckém kraji v požadovaných formátech k dalšímu použití. 

Hana Tellingerová pracuje v posledním olomouckém rádiu od roku 1995. Spoty natáčí pro reklamní kampaně, které se vysílají nejen na Radiu Haná, ale v rádiích celé ČR. Spolupracuje s herci z Moravského divadla, ale také s mnoha externími moderátory a herci.

V Olomoucké Drbně jsme se zeptali, co by Hana Tellingerová vzkázala svým posluchačům a čtenářům. „Letošní rok byl skutečně výjimečný, přinesl s sebou všechno možné: radost i smutek, štěstí i bolest a hlavně pokoru. Dostali jsme šanci vyzkoušet si, jaké to je něco ztratit, nemít, nemoci dělat co mám rád, být s tím koho mám rád. Tak věřím, že se srovná žebříček hodnot mnohým z nás. Mně se srovnal určitě! Tak všem posluchačům Radia Haná a čtenářům Olomoucké Drbny posílám nehmotné dárky: sílu, lásku, pochopení, naději, vytrvalost, odhodlání. Děkuji za obě média za Vaši věrnost a těším se za nás za všechny na lepší zprávy v novém roce 2021.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Olomoucká Drbna

Štítky Olomouc, Vánoce, tramvaje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.